cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
Почела изградња друге фазе изградње спортске хале у Бешки

Председник Општине Инђија Владимир Гак у четвртак, 14. децембра, обишао је радове на изградњи спортске хале у Бешки. Наиме, друга фаза радова на изградњи спортског објекта у Бешки почела је претходних дана, а средства у износу од 148 милиона динара обезбеђена су у буџету Општине Инђија. Почели су зидарски радови, и објекат ће у планираном року бити приведен намени.

-Почела је друга фаза радова на изградњи хале, како је и планирано, тако да ће спортисти, ученици и мештани Бешке и околних насеља добити модеран спортски објекат. Бешчани су на овај објекат дуго чекали, од изузетног је значаја да улажемо у омладину и спорт, као и спортску инфраструктуру, која ће свима бити на располагању. Имаћемо једну од најлепших хала у окружењу и радимо даље на остварењу зацртаних циљева- рекао је Гак и додао да ће хала имати 500 места за седење, а према плану, биће завршен до октобра следеће године.


-Објекат ће, поред спортиста, користити и школска деца за њихове спортске активности и наставу физичког васпитања, као и такмичења у оквиру школског спорта. Такође, очекујемо да ћемо угостити и децу из осталих делова Војводине која ће уживати током школских такмичења у овом објекту. Такође, халу ће користити и рекреативци али и бројна културно- уметничка друштва за одржавање манифестација у Бешки.


Пројекат „Школски спорт – У здравом телу, здрав дух“ суфинансира Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама АП Војводине. Ставови изнети у подржаном пројекту нужно не изражавају ставове органа који је делио средства.
sr_RS
sr_RS