cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
У току подела канти за смеће у Верушићу
Јавно комунално предузеће "Чистоћа и зеленило" почело је са поделом бесплатних типских посуда (канти) за одвожење отпада у Верушићу. Подела канти у овом насељу трајаће до 24. маја и одвијаће се радним данима од 8 до 14.30х.

У току подела канти за смеће у Верушићу Обавештавају се грађани МЗ „Верушић“ да ће до 24.05.2023. године Јавно комунално предузеће „Чистоћа и зеленило“ Суботица вршити поделу бесплатних типских посуда (канти) за одвожење отпада. Подела типских посуда (канти) ће се обављати радним данима од 08 до 14.30 часова. Потребно је да у том периоду на адреси становања буде власник непокретности који ће преузети канту.

- Апелујемо на грађане да у поменутом временском периоду буду присутни на адресама ради лакше и брже поделе канти. Грађани који се не буду налазили код куће у време поделе канти, исту ће моћи преузети у просторији МЗ “Верушић“ радним данима у периоду од 16.05.2023. до 24.05.2023. године, од 14 до 18 часова, уз приказ личног документ - кажу из овог предузећа. За део МЗ „Верушић“ – правац према Kлиси - одвожење отпада путем типске посуде (канте) ће се спроводити сваке среде, почевши од 31. маја. За део МЗ „Верушић“ – правац према Старом Жеднику (Шиштак) - одвожење отпада путем типске посуде (канте) ће се спроводити сваког четвртка, почевши од 1. јуна. До тада, смеће ће се одвозити путем типске вреће (жути џак) устаљеном динамиком. За извршену услугу почевши од 01. 06. Јавно комунално предузеће „Чистоћа" ће издавати рачун у складу са важећом Одлуком о ценама услуга управљања комуналним отпадом- услуга сакупљања, одвожења и депоновања отпада. Први рачун ће стићи у јулу 2023. године.

Инфо: subotica.com

sr_RS
sr_RS