cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
Пастор: Рок за Аква парк продужен до 31. јула
Анексом уговора са извођачем радова, продужен је рок за пуштање у погон и пробни рад Аква парка на Палићу, изјавио је председник Скупштине АП Војводине, Иштван Пастор. Kако је прецизирао, у наредне две до три недеље требало би да буду окончани сви радови, паралелно са тим се ради на техничком пријему објекта, а од завршетка радова закључно са крајем јула, Аква парк ће бити у тест фази, што значи без посетилаца.

Пастор је најавио и да ће предузеће „Парк Палић“у току следеће недеље почети са формирање комисије за одабир оператера којио ће управљати комплексом наредних 15 година, а почетна цена издавања по одлуци Скупштине града на месечном нивуо износиће најмање 275.925 динара.

„Намера нам је да што пре нађемо оператера како би већ у фази пробног рада он могао да се укључи у упознавање комплетног система како би до 31. јула и сам био у стању да оперира комплетним објектом и да се он стави у функцију публике. Неће бити једноставно због тога што је релативно кратко време на располагању али мислим да је одабир оператера кључан у функционисању читавог овог система. Треба да се обезбеди да то буде беспрекорно, да буде чисто, да буде онако како то доликује, и то ће бити основна намера у тражењу партнера за сам посао,“ навео је Иштван Пастор.

Инфо: vojvodjanski.com

sr_RS
sr_RS