cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
Горан Весић и Стеван Бакић разговарали са Бајмочанима
Члан председништва Српске напредне странке Горан Весић започео је серију разговора са грађанима о томе шта може још да се уради како би сваки део Србије био пођеднако развијен. За прво место одабран је Бајмок, где је заједно са председником суботичког одбора СНС-а Стеваном Бакићем имао прилику да из прве руке чује проблеме са којима се сучавају мештани ове месне заједнице, као и сугестије. Недостатак канализационе мреже, места у вртићима, потреба за гасификацијом, базен који постоји али не ради...

Ово су само нека од питања која тиште Бајмочане а са којима су упознали фукционера Српске напредне странке, Горана Весића. Он је, с друге стране, упознао житеље ове приградске месне заједнице са пројектима који ће неке од тих проблема решити и то у веома блиској будућности попут „Чисте Србије“ који ће покрити 64 посто месне заједнице канализационом мрежом и захваљујући ком ће бити изграђен пречистач. Весић је подсетио окупљене мештане да је урађен пут Бајмок - Алекса Шантић, али и да се следеће године ради пут од Соколца до Бајмока, али и да почиње изградња брзе саобраћајнице Бачки Брег – Наково.

„Наша политика, политика председника Вучића и наше странке је да сваки део Србије буде једнако развијен. Желимо да свим људима без обзира где живе, пружимо једнак квалитет живота, јер је суштина наше политике да данас буде боље него што је било јуче, а да сутра буде боље него што је данас,“ нагласио је Горан Весић. Бакић је рекао окупљеним Бајмочанима да су овакве посете у духу политике Александра Вучића, који инсистира да сви функционери Српске напредне странке, сви носиоци функција извршне власти иду међу људе, разговарају са грађанима, сазнају за њихове проблеме на лицу места и решавају их. "Данас смо грађане Бајмока информисали шта је урађено у претходном периоду, а од њих смо чули за њихове проблеме, пре свега са гасификацијом и квалитетом воде, али и недостатком вртића ,"рекао је Стеван Бакић. Kако је предочено, до краја 2024. годеин биће завршена пруга између Београда и Суботице, до 2025. и до Будимпеште, тако да ће се већ од наредне године возити брзим возом између Београда и Суботице за свега 72 минута, што ће додатно оснажити геостратешки положај Суботице, самим тим и Бајмока.

Инфо: vojvodjanski.com

sr_RS
sr_RS