cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
Златна медаља за квалитет
Са 18. Међународног сајма образовања ”Путокази”, који је одржан на Новосадском сајму 9. и 10. марта, Техничка школа ”Иван Сарић” вратила се са златном медаљом за квалитет. У есеју који је школа приложила као део пријаве за оцењивање истиче се реноме и значај ове образовне установе, како кроз непосредни рад са ученицима, тако и кроз манифестацију ”Пројектна недеља”, освајање престижних позиција на стручним такмичењима на сва три подручја рада, те учествовање на многим домаћим и међународним пројектима из области образовања.

Установа је један од пионира савременог дуалног модела образовања у Србији чијом се имплементацијом постижу евидентни бенефити ученика, родитеља и привреде, те друштва у целини. У школи се тежи ка стварању услова за подизање квалитета наставе кроз укључивање у савремене токове развоја средњег стручног образовања који подразумева перманентну обуку наставничког кадра, унапређење квалитета опремљености кабинета, лабораторија и радионица и потребне опреме, заједно са осавремењивањем алата, рачунара и информатичких система.

Циљ Техничке школе ”Иван Сарић” је да буде квалитетно опремљена, отворена и безбедна установа уклопљена у европске стандарде, а на задовољство ученика, родитеља, друштвене заједнице и запослених. Ново признање нашло је место у школској витрини, у којој се поред три претходно освојена признања Сајма образовања ”Путокази” сјаје и многа друга одличја која гарантују квалитет институције кроз коју су прошле и своја знања и вештине развијале хиљаде наших суграђана.

Инфо: vojvodjanski.com

sr_RS
sr_RS