cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
Сајам запошљавања у Бачкој Тополи

Национална служба за запошљавање, Филијала Суботица, Испостава Бачка Топола организује Сајам запошљавања у Бачкој Тополи, данас, у петак 03. јуна, од 10 до 13 часова у Дому културе (изложбена сала), улица Главна бр. 12. Послодавци су и ове године исказали потребу за великим бројем образовних профила и радних места, где свако може да пронађе адекватно запослење како у свом основном тако и у алтернативном занимању.

Исказане су следеће понуде за посао:

Радници без обзира на образовни профил као што су шивачи, оператери у производњи,радници на фарми живине, помоћни фарбари,помоћни столари

Cа ССС тражени су заваривачи, оператери на ЦНЦ машинама, брусачи,намотавачи, пресачи, техничари одржавања- електро или машинске струке,електричари, оператери на контроли квалитета, бравари,кранисти, машински калупари, столари,консултанти продаје у позивном центру са знањем мађарског језика, административни радници, трговци,агенти теренске продаје, магационери,конобари и шанкери лица

Cа VI и VII степеном стручне спреме машинског или електро усмерења-без радног искуства, инжењери квалитета машинске или електро струке.

Укупно је исказано око 400 слободних радних места које ће се попунити у наредном периоду од шест месеци од одржавања сајма запошљавања.   На предстојећој манифестацији очекује се присуство 20 послодаваца.

Незапосленима је на сајму омогућен директан контакт са већим бројем послодаваца који имају потребу за запошљавањем кадрова њихове струке. Током разговора са послодавцима, имају прилику да се представе, изнесу своје професионалне карактеристике, оставе добар утисак, и што је најважније на истом месту и у исто време лично предају пријаву за запослење и радну биографију (ЦВ) за већи број слободних послова према властитом избору. У непосредном контакту са кандидатима послодавци преузимају радне биографије, обављају прелиминарне разговоре или се на лицу места договарају о условима за запошљавање.

Позивамо незапослена лица, лица која траже промену запослења, са територије Бачке Тополе и Малог Иђоша да посете Сајам запошљавања.

Извор mojabackatopola.rs

 

sr_RS
sr_RS