cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
Радијатори ће бити топли до краја априла
Иако се по градској одлуци грејна сезона за кориснике „Суботичке топлане“ завршава 15. априла, надлежни кажу да ће због времеских прилика грејати све до краја месеца. За више од 11.000 потрошача који су прикључени на даљински систем грејања стижу добре вести: радијатори ће бити топли и током предстојећих празника, а највероватније све до 31. априла, како је било и прошле године.

Kако објашњава директор „Суботичке топлане“, Саша Петковић, прати се временска прогноза и све док у 21 час три дана заредом температура не буде прелазила 12 степени, систем ће радити. Упркос томе што грејна сезона још увек није завршена, може да се каже да је била веома успешна, будући да је погон радио без престанка, додаје Петковић. Такође, ове године имали су најмање рекламација – док их је ранијих година било 20 до 30 дневно, сада је то десетак пута мање. Ова зима била је прилика да се тестира систем грејања на музут који је реконструисан просле године, истиче наша саговорник.

У овом предузећу већ су почели са припремама за ремонтну сезону, која ће почети након првомајских празника и трајаће наредних пет месеци.

Инфо:  vojvodjanski.com

sr_RS
sr_RS