cropped-cottage-g9256254a0_19201.jpg
Манифестација “Тоур де Фрушка” следећи викенд у Врднику
Јединствена спортско-рекреативна манифестација “Тоур де Фрушка” након успешног мајског издања, одржаће се 23. и 24. септембра у Врднику. Тим поводом организована је конференција за медије покрајински секретар за спорт и омладину, Дане Баста, директор манифестације Иван Арпаш, чланови организације Наташа Иванчевић и Душан Гојић.

Организатори су за ову јесен припремили нове спортске изазове и нове стазе за све пријављене такмичаре. Први дан манифестације биће посвећен ТРАИЛ тркачима, који ће моћи да се такмиче у две стазе, у дужинама од 7 и 15 километара.

Тоур де Фрушка је манифестација спортско рекреативног карактера намењена свим љубитељима природе, здравог живота, бициклизма и спорта уопште. Подељена је у три категорије – спорт, туризам и привреда. Интересовање за учешће је веће из године у годину, казао је директор манифестације Иван Арпаш. Kао већ међународно познату и признату манифестацију од самог заснивања до данас, Покрајинска влада свесрдно подржава.

Манифестација Тоур Де Фрушка одржава се под покровитељством Владе Аутономне покрајине Војводине, Града Новог Сада, Општине Ириг, НП Фрушка Гора и многобројних спонзора.

sr_RS
sr_RS